Salmin mož ima otroka z Lindo Evangelisto

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Izkazalo se je, da je francoski milijarder Francois-Henri Pinault, mož igralke Salme Hayek, oče štiriletnega sina legendarne manekenke Linde Evangeliste.
Oglej si celoten članek

Francois-Henri Pinault, ki se je leta 2009 poročil z mehiško igralko Salmo Hayek, je potrdil, da je z manekenko Lindo Evangelisto pred štirimi leti spočel sina Augustina. V istem obdobju se mu je rodila tudi hči Valentina, ki jo ima s Salmo. Novica je v javnost prišla po tem, ko sta se odvetnik Francois-Henrija in Linda srečala na sodišču, kjer je 46-letna manekenka zahtevala preživnino za svojega sina, a zaenkrat še ni prišlo do dogovora.

Znano pa je, da morajo očetje v New Yorku, kjer je tudi Linda vložila zahtevek za preživnino, plačati 17 odstotkov svojega zaslužka za otrokovo preživnino. Glede na to, da je Francois-Henri lansko leto zaslužil 5,4 milijona dolarjev (približno 3,6 milijona evrov), bi Linda v letu 2010 dobila 920 tisoč dolarjev (približno 620 tisoč evrov). Kaj o vsem tem pravi Salma, pa zaenkrat še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.