Magazin > VIP
92 ogledov

Salmin mož ima otroka z Lindo Evangelisto

Igralka Salma Hayek z možem Žurnal24 main
Izkazalo se je, da je francoski milijarder Francois-Henri Pinault, mož igralke Salme Hayek, oče štiriletnega sina legendarne manekenke Linde Evangeliste.

Francois-Henri Pinault, ki se je leta 2009 poročil z mehiško igralko Salmo Hayek, je potrdil, da je z manekenko Lindo Evangelisto pred štirimi leti spočel sina Augustina. V istem obdobju se mu je rodila tudi hči Valentina, ki jo ima s Salmo. Novica je v javnost prišla po tem, ko sta se odvetnik Francois-Henrija in Linda srečala na sodišču, kjer je 46-letna manekenka zahtevala preživnino za svojega sina, a zaenkrat še ni prišlo do dogovora.

Znano pa je, da morajo očetje v New Yorku, kjer je tudi Linda vložila zahtevek za preživnino, plačati 17 odstotkov svojega zaslužka za otrokovo preživnino. Glede na to, da je Francois-Henri lansko leto zaslužil 5,4 milijona dolarjev (približno 3,6 milijona evrov), bi Linda v letu 2010 dobila 920 tisoč dolarjev (približno 620 tisoč evrov). Kaj o vsem tem pravi Salma, pa zaenkrat še ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.