Salome spet v krizi, tako ji lahko pomagate

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kljub temu da se vedno nekako znajde, ji življenje na pot pošilja nove in nove preizkušnje …
Oglej si celoten članek

Salome je s svojimi sledilci v preteklosti že večkrat delila, kako jo življenje preizkuša, s tem ko se mora vedno znova boriti za svojo eksistenco. Ko se je že zdelo, da ji je življenje končno naklonjeno, s tem, ko je odlično odigrala svojo vlogo v slovenski in hrvaški različici gledališke predstave Menopavza, je bila z zaprtjem gledališč ponovno postavljena pred preizkušnjo. Med korono pa ni počivala. Obudila je svojo staro strast in začela slikati. In to zelo dobro, urila se je namreč tudi pri uspešnemu slikarskemu mojstru Niku Anikisu Skušku. Vendar to žal ni dovolj.

Na družbenem omrežju je razkrila, da je njeno slikanje na preizkušnji in da se je ponovno znašla na razpotju. Ali s slikanjem nadaljevati ali vse skupaj pustiti in se zaposliti. Salome tako svoje umetnine prodaja preko Instagrama, tudi sliko, ki jo je ustvarila pri mojstru Niku Anikisu in upa, da bo lahko obdržala atelje ter ustvarjala še naprej. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 23:10 19. Oktober 2021.

    Salome se vedno znajde, pa ni hudič, da se ne bi tudi tokrat. Drugače pa naj si pogleda kako so …

  • 19:35 19. Oktober 2021.

    SALOME 5 na 1919 :)

  • 17:37 19. Oktober 2021.

    Tudi Roglič je imel solzne oči, pa…..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.