Magazin > VIP
23362 ogledov

Salome spet v krizi, tako ji lahko pomagate

salome Youtube
Kljub temu da se vedno nekako znajde, ji življenje na pot pošilja nove in nove preizkušnje …

Salome je s svojimi sledilci v preteklosti že večkrat delila, kako jo življenje preizkuša, s tem ko se mora vedno znova boriti za svojo eksistenco. Ko se je že zdelo, da ji je življenje končno naklonjeno, s tem, ko je odlično odigrala svojo vlogo v slovenski in hrvaški različici gledališke predstave Menopavza, je bila z zaprtjem gledališč ponovno postavljena pred preizkušnjo. Med korono pa ni počivala. Obudila je svojo staro strast in začela slikati. In to zelo dobro, urila se je namreč tudi pri uspešnemu slikarskemu mojstru Niku Anikisu Skušku. Vendar to žal ni dovolj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦄 S A L O M É 🦄 OIL PAINTING 🎨 (@thesalomeart)

Na družbenem omrežju je razkrila, da je njeno slikanje na preizkušnji in da se je ponovno znašla na razpotju. Ali s slikanjem nadaljevati ali vse skupaj pustiti in se zaposliti. Salome tako svoje umetnine prodaja preko Instagrama, tudi sliko, ki jo je ustvarila pri mojstru Niku Anikisu in upa, da bo lahko obdržala atelje ter ustvarjala še naprej. 

Komentarjev 11
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:10 19.oktober 2021.

    Salome se vedno znajde, pa ni hudič, da se ne bi tudi tokrat. Drugače pa naj si pogleda kako so živeli in živijo umetniki malo večjega kova kot ona. Samo od umetnosti živeti, je bolj težko.

  • antitrust 19:35 19.oktober 2021.

    SALOME 5 na 1919 :)

  • Dusan12 17:37 19.oktober 2021.

    Tudi Roglič je imel solzne oči, pa…..

Sorodne novice