Magazin > VIP
86755 ogledov

Salome nad Bizovičarja in Zrneca: "Se še vedno smejita svoji zlobi?"

piknik, Zvezde pod klobuki, Salome Saša Despot
Na družbenih omrežjih razburja posnetek, star več kot 10 let ...

Po več kot desetletju se je Salome spomnila, kako ponižana je bila v nekdaj priljubljeni oddaji As ti tut not padu?, ki sta jo vodila Lado Bizovičar in Jurij Zrnec. Na svoji Facebook strani je objavila star posnetek iz časa, ko se je odločila za spremembo spola, voditelja pa sta se na ta račun pošalila z rezanjem suhe salame. 

"Da vas malo spomnim, da se ne pozabi! V svoji 33-letni medijski karieri sem doživela marsikaj, a takšnega nespoštovanja in ponižanja kot v tej oddaji, še nisem. Ne vem, če so voditelji še vedno ponosni na to oddajo. Lahko pa pogledate, kaj sem vse požirala, lahko si zamislite, kako sem se počutila. To sta dva zelo priljubljena voditelja, ki ju občudujete. Tudi jaz ju občudujem, da se razumemo, samo mislim, da jim je pri meni spodrsnilo. Po takšnem rezanju, seveda ni čudno, da imam tako trdo kožo. Lado in Jurij, se še vedno smejite svoji tedanji zlobi?! Tako sem bila v šoku in ne, nisem mogla verjet, da je kdo tega zmožen. Hvala jima, da sta me naučila, kakšen je lahko človek, ki je vzor marsikomu, če je javna oseba. Slab vzor!!! Naj se ne pozabi: Transfobija ne prinese nič dobrega," je ob posnetku zapisala Salome. 

Za zurnal24.si pa se je odzval tudi igralec Jurij Zrnec, ki pravi, da so vsi gostje pred oddajo scenarije skečev videli in odobrili. "Ne spomnim se, ker je bilo to kar nekaj let nazaj. Kolikor vem, so bili vsi najini gostje seznanjeni s tem, kaj bomo počeli. Če je bilo kateremu izmed gostov kaj pretirano, smo to rezali iz scenarija.  Toliko bi lahko povedal, konkretno se pa ne spomnim. Ne vem, kaj je zgodba in niti ne spremljam družbenih omrežij. Ni bil moj namen, da bi žalil čustva drugih in usmerjenost in zdi se mi prav, da obstajajo neke meje. Najprej bi pa začel pri slovenski politiki, kjer je absolutno preveč udrihanja, poniževanja in diskriminacije," pravi Zrnec, ki pa še enkrat poudarja, da gostov niso spravljali v neprijeten položaj: "Naši gosti so besedila skečev dobili v naprej in če komu kaj ni bilo, smo ta dali ven. Tudi to se je namreč zgodilo in smo jih upoštevali. Naš namen ni bil, da bi se kdorkoli počutil prizadetega. Drugače pa je bilo veliko truda vloženo v to, da so se naši gosti imeli fino in da so bili prikazani v drugačni, bolj zabavni luči kot sicer in ravno zato imam to oddajo še danes v lepem spominu. Salome pošiljam en lep pozdrav, upam, da je v redu in da se ima v življenju fino."

Komentarjev 15
  • Albatroz 19:01 20.april 2021.

    Salome je za večino tisto ki nežna niti slovenskega jezika in se želi nekaj uveljavljati na osnovi starih grehov, sprejel je kaj je hotel z mediji pa si prislužil tako kritike kot pohvale.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:06 20.april 2021.

    Salome je ena strašno fejst babnica, z bolj pošlihtano podstreho, kot jo večina izmed nas.

  • sam1 13:31 20.april 2021.

    Tja na Rab naj spoka,pa mu bodo povedali kdo je.....

Sorodne novice