Uporabno
3360 ogledov

To je slovenski video z več 100 tisoč ogledi!

Hofer Hofer
Video igralca Lada Bizovičarja si je do danes na družbenih omrežjih ogledalo že več 100 tisoč gledalcev. In čeprav smo umetnika običajno vajeni srečevati na odru gledališč in na televizijskih ekranih v vlogi igralca, je tokrat zablestel v popolnoma novi luči.

"Šlatam tujo posteljnino, sosed vrta z bormašino, tamau grizlja malino,…". To je le nekaj rim, ki jih Bizovičar ponovi v novem videospotu, kjer nastopa v vlogi raperja. Skoraj nerazpoznaven, oblečen v oblačila, ki mu jih ne bi pripisali, je tokrat poleg igralskega, preizkusil tudi svoj glasbeni talent. Za izvedbo poletnega hita Scena je bilo potrebno kar nekaj vaje, končen rezultat pa je navdušil tudi naročnika - trgovsko verigo, kateri je za namen oglasov v preteklosti že posodil svoj glas.

Zvezdniška zasedba

Nov projekt, ki so ga zaupali Bizovičarju, so poimenovali kar HOFER Scena, videospot pa je svojo premiero doživel v osrednji informativni oddaji na komercialni televiziji pred slabim mesecem dni. Na snemanju so sodelovali tudi številni znani obrazi, kot so Marko Posavec, prepoznaven obraz šova Ljubezen po domače, glasbenik Nipke, Damjan Jovič v vlogi producenta, stilistka Metka Albreht, koreograf Željko Božič, Jure Karas, ki je zaslužen za spevne rime, pod režijo pa se je podpisal Mark Pirc. Snemanje, ki je potekalo na dveh lokacijah, je trajalo dva dni, v tem času pa so naredili kar 120 posnetkov.

Znane tudi podrobnosti iz zakulisja

Vsestranski Bizovičar je na setu spoznal tudi delo kaskaderja. Od vožnje v vozičku, do podiranja zidu, skakanja na trampolinu in vožnje na tekočem traku. Vse našteto je podrobneje opisal tudi v videu iz zakulisja, kjer so prikazane zanimive podrobnosti. Speven hit si lahko oboževalci naložijo tudi za zvonjenje telefona, pri trgovcu pa so z njim želeli sporočiti, da je lepo živeti v svetu, kjer vsi živijo, kot želijo.

Hofer | Avtor: Hofer Hofer