Magazin > VIP
7500 ogledov

Lado Bizovičar v novi posel potegnil tudi svoje dekle

Lado Bizovičar SiTi Teater
V težkih časih našel novo tržno nišo, nad katero so gledalci navdušeni …

Priljubljeni voditelj in komik Lado Bizovičar tudi v časih, ko so vse kulturne prireditve zamrznjene, ne počiva. Skupaj z Janezom Hočevarjem Rifletom in komikom Goranom Hrvačaninom je ustvarili interaktivno spletno komedijo Optimisti, katere premiero so si ogledali celo v ZDA. Znani Slovenci, ki so digitalni predstavo že videli, so bili nad trojico navdušeni. 

"Optimisti so me prikovali pred zaslon, čeprav me je lulat. Gojko je bil nepredvideno 'hot', Rifleta itak ljubim, Lado pa je velik car. Spet prvi, spet odlično," je o stanovskih kolegih povedala Ana Marija Mitić, plesalka Nika Kljun pa je predstavo komentirala: "Super je bilo. Lepo, da smo se lahko povezali. Super ideja."

V oko pa nam je ob koncu predstave, ko so podpisali sodelujoče, padla še ena podrobnost. In sicer, da je pri predstavi sodelovala tudi Ladova življenjska sopotnica, manekenka in spletna ustvarjalka Anela Šabanagić. Lado in Anela tako nista povezana le zasebno, ampak sta očitno uspešen dvojec tudi poslovno. Kakšen je bil Anelin prispevek pri predstavi, od sodelujočih nismo izvedeli, saj njihov tiskovni predstavnik pravi, da je ta informacija zasebne narave. Vprašanje smo poslali tudi Aneli in Ladu, a odgovora nismo prejeli.

teden mode fashion week Anela Šabanagič | Avtor: Arhiv Fashion Week Arhiv Fashion Week

Komentarjev 4
  • leonardo 14:58 24.januar 2021.

    Ne vem kako druge firme z oglasi nimajo takšnih problemov kot Hofer. Ali nas imajo res za take bedake in mislijo, da ne bomo razumeli pametne in duhovite reklame. Marsikdo prav zaradi tega ne gre v Hofer. Prav včeraj mi ...prikaži več je rekla soseda, da je bila v Hofru, ker ni nobenega "drena". Pa še manj jih bo če bo Bizovićar duhovičil.

  • morček 10:04 24.januar 2021.

    Hm, a ni spletna vplivnica samo spletna ustvarjalka?

  • sam1 08:25 24.januar 2021.

    Jaz pa tudi v Hofer ne grem več,od kadar Bradavičar reklamira "domače" tujega trgovca.....

Sorodne novice