Magazin > VIP
10142 ogledov

Lado Bizovičar tako debelo lagal Denisu Avdiču

Zvezde plešejo, Lado Bizovičar Saša Despot
V oddaji Laži mi! je Denis Avdić tokrat gostil Lada Bizovičarja.

"V redu je, malo zgodaj smo jo vpisali v šolo, tako da imam te šolske obveznosti. Na vsak način želim, da je to genialen otrok, tako da dela zdaj te odvode in integrale, samo ji ne gre preveč dobro. Pa tudi sicer, ne vem, če je res genij, o politiki ne ve nič, športa ne šteka, tako da mešani občutki," je Bizovičar opisal družinsko samoizolacijo in načrte s hčerko. 

"Kaj boš potem z njo? Jaz bom svojega dal v fuzbal, tako da ga ne teram nekaj za šolo," je nadaljeval Avdić, Bizovičar pa mu je na to odgovoril: "Ne, jaz sem mojo že zrihtal. Jaz sem moji dal ime Gonoreja, tako da itak nikomor ne bo mogla iti celo življenje. Razmišljal sem med Doroteja in Gonoreja in se mi zdi Gonoreja dosti varno, tako da nikoli ne bom imel težav, če slučajno pride kakšen fuzbaler ponjo."

"Če bo kak prišel, jo bo itak imel že s sabo," je v smehu pripomnil Avdić. Bistvo njegove igre je namreč v tem, da mu znani obrazi v kratkih intervjujih čim bolj debelo lažejo. Tako, kot mu je Bizovičar. Zato bo velika skrivnost, ime njegove hčerke, ki bo avgusta dopolnila dve leti, še vedno ostala skrita javnosti. 

Najbolj zabavni kanal v Sloveniji - Joonglaa!

Komentarjev 1
  • kapibara1 18:46 11.april 2020.

    A pa še kar zmer tega Bizovićarja.. ? Le kaki izplen finanćni ma zopete iz Korona zkonov.. Ima izkušnje z Zelenim Zajcem./ Absintom+ Hjipo banko...

Sorodne novice