Magazin > VIP
3482 ogledov

Lado Bizovičar prišel na super idejo!

predstava za vsako priložnost
1/6
Urška Boljkovac
Njegova predstava je imela že 100 ponovitev.

Enfant terrible domače zabavne scene je v leto 2020 vstopil s 100. Predstavo za vsako priložnost. Jubilejna ponovitev v SiTi Teatru BTC je bila posebna tudi, ker sta ga prvič na odru spremljala oba zvesta pomočnika - Gašper Konec in Jure Godler - v publiki pa je bilo tudi sto povabljencev iz nočnih urgentnih služb, ki nesebično skačejo na pomoč, kadar se večina med nami zabava. 

"Predstava za vsako priložnost se zafrkava iz vseh živih in mrtvih praznikov, ki jih ljudje v dežurnih službah običajno zamudijo. Policisti, reševalci, osebje porodnišnic in urgenc, varnostniki, delavci na bencinskih servisih, osebje upokojenskih domov, gasilci, taksisti, prodajalci hitre hrane ... delajo tudi na dan republike, 1. november, novo leto, božični večer, 8. marec, valentinovo ... Pri njih ni opcije: 'Danes ne delamo, se vidimo po praznikih', zato smo jih povabili, da se tokrat skupaj narežimo, zapojemo ter nazdravimo," je po še uspešnem praznovanju okrogle številke povedal Lado.

Ste že videli, kaj vse se dogaja na novem kanalu Joonglaa? Imajo ideje, zaradi katerih se slavni mnogokrat primejo za glavo ...


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.