Magazin > VIP
27060 ogledov

Bizovičarjeva Anela v bikiniju prava paša za oči

anela šabanagić
1/2
Instagram
Tukaj je počitnikoval naš slavni par.

Anela Šabanagić je na Instagramu delila nekaj utrinkov s sanjskih počitnic na Mentavajskih otokih, ki ležijo v Indoneziji.

Anela je razkrila, da je bila pot do letovišča Aloita resort, ki naj bi bil pravi raj za deskarje na valovih, dolga, a da se je izplačalo. Z njima je tja odpotovala tudi njuna hčerkica. 

Gre za zelo ekskluzivno letovišče, ki ima le 10 vil ob morju in 2 kilometrov dolgo zasebno plažo za goste. Cena družinskega bungalova je 400 dolarjev.

Mlada mamica pa ni le poležavala, ampak se je preskusila tudi v deskanju na valovih in pri tem zelo uživala.

Za Ladom je sicer naporno, a uspešno leto. V leto 2020 je namreč vstopil s 100. Predstavo za vsako priložnost, ki jo je obeležil na prav poseben način. Čestitke!

Komentarjev 5
  • anton55 15:19 03.februar 2020.

    Obvezno mora dati na sebe še kakšen kilogram,pa ne od Ladota.

  • Majazmaja 14:24 03.februar 2020.

    400 usd na dan za družinski bungalov? Pisura, resno? Če preverite na spletni strani, pride 220 usd za 1. osebo, 100 za drugo in brezplačno za otroka do 5. leta - s tem, da je all inclusive. In pod all ...prikaži več inclusive se štejejo tudi vsi športi in ostale aktivnosti, ki jih ponuja resort, tako da to ni neka visoka cena. Glede Anele (moje mnenje): res je luštna, ima super postavo, ampak paša za oči? O tem naj presodijo moški.

  • Snežinko 11:35 03.februar 2020.

    Paša za oči? Prosim lepo, no... če je tole paša za oči potem bo avgusta pri 30 stopinjah plusa meter snega... Ali je novinar(ka) res čisto brez okusa ali pa se dela norca iz bralcev...?