Magazin > VIP
7230 ogledov

Bizovičarjeva izbranka razkrila sliko njune male deklice!

Zvezde plešejo, Lado Bizovičar Saša Despot
Presenečenje ...

"Moja mala umetnica," je na Instagramu zapisala Anela Šabanagić, srčna izbranka Lada Bizovičarja, in objavila sliko, ki jo je naslikala njuna hči. Lado in Anela sta glede svoje zasebnosti zelo skrivnostna, saj imena svoje malčice, ki se jima je rodila leta 2018, medijem še vedno nista zaupala.  Fotografija hčerinega umetniškega dela je tako skoraj prva podrobnost, ki jo je lepa mamica objavila v zvezi s svojo punčko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C o l o u r Y o u r D a y 🎨🧑🏼‍🎨 #mojamalaumetnica #creativity #colors #painting #kidsart #artwork #creation

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Še ne tridesetletna Šabanagićeva je sama sicer še vedno aktivna kot model. Velenjčanka je leta 2010 zaslovela z zmago v resničnostnem šovu Supermodel Slovenije, čeprav se je z manekenstvom ukvarjala že od petnajstega leta, a ji je zmaga v šovu odprla marsikatera vrata v tujini. V Milanu, Londonu in Parizu je delala z največjimi imeni modne industrije. Svoje telo je posodila Kate Moss in se med drugim sprehajala po modnih pistah zvenečih oblikovalcev, kot so Rachel Zoe, The Blonds in Oscar de la Renta. Poleg manekenstva se je kmalu vrgla tudi v svoj posel, blog Streetchatella, v času, ko je bilo bloganje pri nas še v povojih.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice