Magazin > VIP
3349 ogledov

Salome si je privoščila tečaj pri tem mojstru!

salome Youtube
Strast do slikanja je odkrila med prvim valom.

salome | Avtor: Instagram Instagram
Salome je že pred časom povedala, da je željo po slikanju začutila že pred leti, ustvarjanja pa se je intenzivno lotila med prvo karanteno. 

Začela je slikati portrete znanih oseb in javnost je bila nad njenim talentom navdušena. Njene stvaritve bodo sedaj zagotovo še boljše, saj se je udeležila večdnevnega tečaja pri znanem slikarju Niku Anikisu, ki je za sliko Prekletstvo Tritona dobil eno od najprestižnejših nagrad v slikarstvu - ARC Staff Award. 

Cena tečaja je bila slabih 1300 evrov, na njem pa so se udeleženci "poglobili v skrivnosti klasičnih slikarskih mojstrov 19. stoletja“. "Od osnov figurativnega risanja in slikanja telesa ter ozadja, preko številnih slojev do večplastne umetnine, ki vas bo navdala z znanjem za življenje!Delavnica je primerna tako za začetnike kot izkušene risarje/slikarje. Namenjena je vsem, ki imate željo, da se preizkusite v tovrstnem izzivu in domov poleg neprecenljivega znanja odnesete tudi umetnino, ki vas bo spominjala na vsak korak poti vaše izjemne kreacije!“ je zapisano v opisu tečaja.

Anikis je bil s svojo slavno učenko očitno zelo zadovoljen. Na Instagramu je ob njeni skici namreč zapisal, da ima "neverjetne sposobnosti in talente“. 

Komentarjev 3
  • jan631 20:10 22.avgust 2021.

    Pri nas takšnim pravimo hopestatel.

  • Avatar darklord
    darklord 17:57 22.avgust 2021.

    Ne pišite več člankov o njem/njej, ker je škoda časa in prostora......., fuj!

  • Alojz Kokot 09:29 22.avgust 2021.

    Salome se je rodila kot moški, Nenad Ćuča