Magazin > VIP
11949 ogledov

Koronavirus prizadel tudi Salome

Salome Anže Petkovšek
"Enostavno ne vem več, kaj narediti," pravi Salome.

Pevka in resničnostna zvezdnica Salome je v preteklosti že iskala službo preko družabnih omrežij, a se je v zadnjem času zdelo, da ji gre končno vse kot po maslu, saj igra v slovenski in hrvaški različici zelo uspešne predstave Menopavza. V teh dneh, ko je zaradi koronavirusa odpovedanih veliko predstav in koncertov, pa so se v stiski znašli tudi številni umetniki, še posebej samostojni.

"Ne vem, ali je čas za iskanje nove službe, niti kako naprej. Enostavno ne vem več kaj narediti, verjamem pa, da v tem nisem edina. Zapreti s.p. ali ne zapreti? Predstave se odpovedujejo, državo pa to ta trenutek niti ne zanima. Glava me boli od napenjanja možganov. Išči službo, Salome ali pa boš kmalu na cesti. Sliši se kot odlomek iz največje grozljivke. Mogoče kdo rabi kakšno delavko, iščem kakršnokoli delo, da zguram to koronavirus krizo. Ne bi rada zapirala s.p.-ja in če kdo ponuja kakšno delo, mi pišite prosim v zasebno sporočilo. Hvala," je Salome prosila svoje Facebook prijatelje.  

Očitno pa umetniki smisla za humor kljub krizi še niso izgubili. Raper Doša je na Facebooku objavil: "Vse promotorje in organizatorje dogodkov obveščam, da sem ob omejitvi prireditev na 100 oseb, idealen umetnik za najem." Država namreč zaenkrat še dovoljuje dogodke, na katerih se zbere do sto ljudi. 

Doša | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 4
  • sam50 18:57 11.marec 2020.

    Jaz imam velik vrt za preštihat,pa če nima kaj jesti,mu ali ji ponudim razgibano delo,tri obroke dnevno,pa še kak evrič za povrhu-da ne zapira SPja...

  • McClain 10:46 11.marec 2020.

    njega je nekaj drugega bolj prizadelo

  • kapibara 07:45 11.marec 2020.

    Nenad je ko pustni krof... sam ne tolk sladek..

Sorodne novice