Šport > Nogomet
791 ogledov

Inter zaradi koronavirusa predaja tekmo Lige prvakov

Interjevi navijači epa
Inter se je odločil, da svojo mladinsko ekipo umakne iz osmine finala Lige prvakov.

Italijanski nogometni velikan Inter je na svoji uradni strani objavil, da v borbi proti koronavirusu ne bo izbiral sredstev. Klub se je tako odločil, da svojo U-19 ekipo umakne iz Lige prvakov.

"Javnost obveščamo, da naša mlada ekipa ne bo zaigrala na tekmi proti Rennesu v osmini finala Lige prvakov, ki je na sporedu v sredo, 11. marca, v Firencah," so objavili na klubski spletni strani ter pojasnili, da je zdravje na prvem mestu.

"Klub je sprejel takšno odločitev zaradi skrbi za zdravje svojih igralcev, članov ter zaposlenih. Zdravje nam je na prvem mestu. Zavedamo se, da ta odločitev pomeni, da avtomatsko zabeležimo 3:0 poraz, toda naši prej našteti razlogi se ne morejo ignorirati. Klub bo napravil vse, kar je v njegovih močeh, da bo sledil navodilom vseh pomembnih avtoritet," so še zapisali ter za konec potrdili:

"Od danes naprej bodo ustavljene vse aktivnosti naše mladinske ekipe, kot tudi nižjih kategorij."

Cristiano Ronaldo Postal hit Šport Cristiano se pošalil s koronavirusom! Pozdrav navijačem... ki jih ni bilo

Nekateri italijanski mediji celo ugibajo, da bi znal Inter iz evropskih tekmovanj (Evropske lige) povleči tudi svojo člansko ekipo, ki bi se morala v četrtek pomeriti š španskim Getafejem. Zaenkrat usoda tekme še ni znana, ve se le, da vsekakor ne bo odprta za navijače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice