Šport > Nogomet
776 ogledov

Cristiano se pošalil s koronavirusom! Pozdrav navijačem... ki jih ni bilo

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalec je pred velikim derbijem z Interjem "pozdravljal svoje navijače" ter se tako nekoliko pošalil v teh temačnih časih koronavirusa.

Veliki derbi 26. kola Serie A med Juventusom in Interjem se je odigral za zaprtimi vrati brez navijačev.

Zaradi strahu pred širjenjem koronavirusa je Italijanska nogometna zveza (FIGC) napravila pravo zmedo, kar se tiče igranja tekem, pa so tako mnoge v zadnjem trenutku odpovedane, preostale so se igrale pred praznimi tribunami, nekatere pa so bile celo odpovedane, a v zadnjem trenutku vseeno ponovno dovoljene in odigrane.

Juventus Inter Serie A Šport Handanović izgublja naslov, Ronaldo in druščina premočni

Med takšne je spadal tudi veliki derbi med dvema izmed treh glavnih kandidatov za naslov prvaka. Tekma je bila sprva še drugič zapored odpovedana, a je nato na koncu te komedije zmešnjav vendarle dobila zeleno luč.

Vse skupaj pa je na šaljivi način pospremil prvi zvezdnik obračuna Cristiano Ronaldo, ki je ob prihodu na stadion na simpatičen način pozdravil vse svoje navijače, katerim je podelil petko... Edina težava je bila v tem, da navijačev ni bilo.

Lahko bi rekli dobesedno "še ne-videna dobrodošlica" za Cristiana Ronalda.

Med ogrevanjem je nato Cristiano nadaljeval s svojo "predstavo", ko je ploskal gledalcem tekme ter jih poizkušal motivirati pred prvim sodniškim žvižgom.

Toda odsotnost navijačev Stare dame na koncu ni vplivala na predstavo Juventusa, ki je po zadetkih Aarona Ramseya in Paula Dybale premagal svoje velike rivale ter jih tako skorajda že izločil iz boja za naslov.

Po dveh zaporednih porazih tako Inter za vodilnim Juventusom zaostaja že za 9 točk, ima pa tudi tekmo manj, tako da lahko teoretično zaostanek zmanjša na 6 točk. Najnevarnejši tekmec Stare dame je tako postal Lazio, ki zaostaja le za točko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.