Šport > Nogomet
943 ogledov

Ronaldo opazil, da ga snemajo, tako se je odzval

cristiano ronaldo Print Screen
Nekdanji zvezdnik kraljevega kluba si je na Santiago Bernabéuu ogledal zadnji ligaški derbi med Realom in Barcelono.

Cristiano Ronaldo je prosto nedeljo pretekli konec tedna izkoristil za obisk španske prestolnice, kjer si je ogledal ligaški El Clásico med njegovim nekdanjim klubom in Barcelono.

Portugalski napadalec, ki je bil član Reala od leta 2009 do 2018, je iz častne lože lahko užival ob zmagi kraljevega kluba (2:0), s katero se je Real zavihtel na prvo mesto ligaške lestvice.

Gerard Pique Vinicius Junior El Clásico Šport Piqué o "najslabšem Realu", Ramos mu je odgovoril

Za Ronalda je bila to sploh prva vrnitev na Bernabéuu po prestopu k aktualnemu italijanskemu prvaku. Obisk tekme v Madridu mu je omogočila odpoved derbija med Juventusom in Interjem zaradi izbruha koronavirusa.

Portugalec je bil na stadionu, kjer se je v preteklem desetletju zapisal med nesmrtne, deležen ogromno pozornosti, znova pa je dokazal, da ima še vedno obilico potrpljenja do podpornikov kraljevega kluba.

Ko je med tekmo opazil, da ga eden izmed navijačev snema, mu je pokazal dvignjen palec in ga hudomušno opomnil, da se pred njim odvija eden največjih nogometnih derbijev na svetu in da bi bilo morda pametneje, če bi pozornost preusmeril k dogajanju na zelenici.

Cristiano Ronaldo Drama Šport Grozljivka v družini Ronaldo! Oseba, ki mu največ pomeni, se bori za življenje

Ronaldo je leta 2009 iz Manchester Uniteda prestopil v Real Madrid, kjer je v devetih letih odigral 438 tekem, zabil 450 golov in osvojil 15 lovorik. Po koncu predlanske sezone se je za 100 milijonov evrov preselil k Juventusu.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.