Šport > Nogomet
1116 ogledov

Piqué o "najslabšem Realu", Ramos mu je odgovoril

Gerard Pique Epa
Dvoboj dveh največjih klubov španske La Lige je, kot ponavadi, razvnel strasti.

Real Madrid je v nedeljo zvečer prekinil serijo neuspehov na domačih derbijih proti Barceloni in z zmago (2:0) prevzel primat na razpredelnici.

V prvem polčasu je bila nevarnejša Barcelona, toda belgijski vratar Thibaut Courtois v vratih Madridčanov se ni pustil premagati.

Nadaljevanje je prineslo ofenzivo "belega baleta" ter zadetka Viníciusa Júniorja in Mariana Díaza za veliko veselje na stadionu Santiago Bernabéu.

Mariano Diaz Real Madrid Barcelona Video Šport V epski minuti od "odpadka" do junaka, nato so ga premagale solze!

Madrid je na tekmah pred velikim derbijim kazal bledo podobo in tudi v prvih 45 minutah proti Barceloni je razkril številne slabosti. 

Po srečanju je branilec Kataloncev Gerard Piqué, znan po kontroverznih izjavah na račun Madridčanov, podal zanimivo mnenje o igri čete Zinédina Zidana.

"V prvem polčasu je bil to najslabši Madrid, kar sem ga videl na tekmah na Bernabéuu. Imeli smo svoje priložnosti in na takšnih srečanjih moraš priložnosti izkoristiti. Madrid je bil pred Clásicom v slabem stanju, a mi nismo bili dovolj dobri, da bi to unovčili," je dejal Piqué.

Njegovo izjavo so prenesli njegove dolgoletnemu reprezentančnemu kolegu in kapetanu Madrida - Sergiu Ramosu. Ta si Katalončevih besed ni jemal k srcu.

Sergio Ramos | Avtor: Epa Epa

"Spoštujem različna mnenja, toda sam bi takoj podpisal, da dobimo vse Clásice, pa tudi če v vseh prvih polčasih igramo tako slabo kot danes. Ta rezultat je dober za nas, toda do konca sezone je še veliko tekem. Moramo ostati skromni," je za AS dejal Andaluzijec v vrstah Reala.

Casemiro Lionel Messi Real Madrid Barcelona Ne le El Clásico Šport Evropa na trnih v nedeljskem mega derbi večeru

Do konca La Lige je še 12 kol in glede na dosedanji potek sezone bo še zelo pestro, saj oba velikana izgubljata veliko točk. Madrid se bo v naslednjem kolu odpravil k Betisu, Barcelona pa bo pričakala Sociedad.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice