Šport > Nogomet
1201 ogledov

"Imel sem opcije za odhod, veliko je klubov, ki me lahko plačajo"

lionel messi Epa
Lionel Messi je spregovoril tudi o svoji klubski prihodnosti.

Lionel Messi je v zadnjem kolu španskega prvenstva skoraj sam razbil Eibar, ob zmagis 5:0 je zabil kar štiri zadetke. Navijači Barcelone si svojega moštva ne znajo predstavljati brez argentinskega zvezdnika.

Ta je tokrat v intervjuju za Mundo Deportivo spregovorili tudi o namigovanjih, da bi lahko Camp Nou zapustil celo brez odškodnine, kot teme pogovora pa sta se pojavila tudi Neymar in Cristiano Ronaldo ter spor Argentinca s športnim direktorjem kluba Ericom Abidalom.

"Vedno je obstajala možnost, da odidem. Imel sem veliko priložnosti, da zapustim Barcelono. Bilo je veliko klubov, ki se me je želelo in me bilo priprravljeno tudi plačati. Vendar nikoli nisem razmišljal o odhodu iz Barcelone, tako je tudi zdaj. Želim ostati in osvojiti ligo prvakov in špansko prvenstvo. Če si to želi tudi klub, jaz potem s tem nimam težav," je dejal Messi. 

Nato je beseda nanesla na spor z Abidalom. "Ne vem, kaj je razmišljal ob tisti izjavi. Odgovoril sem, ker sem se počutil napadenega. Dejal je, da nogometaši kontrolirajo prihode in odhode trenerjev. Govoril je o tem, da imajo igralci veliko moč pri teh odločitvah. Postaviti nogometaše v središče, ko gre za zamenjavo trenerja, je noro. Tehnični direktor je ta, ki se odloči."

Messi je med drugim pokomentiral tudi odhod Cristiana Ronalda iz madridskega Reala: "Povsem jasno je bilo, kaj se bo zgodilo. Cristiano ekipi ne prinaša le zadetkov, ampak tudi mnoge druge stvari. Normalno je, da se pozna izostanek takšnega igralca, ki zabije po 50 zadetkov na sezono.  On je nogometni predator.''

Svoje mnenje je podal tudi na morebitno vrnitev Neymarja k Barceloni: "To sem povedal že velikokrat. Želim si, da bi se vrnil, saj je eden izmed najboljših na svetu. Vedno se je želel vrniti, vendar se mora najprej opravičiti navijačem. S tem bi moral začeti."

Komentarjev 1
  • vojko06 14:16 26.februar 2020.

    Messi spostujem te do konca mojega zivljenja ampak tega dreka nymarja pa ne vleci vec v barco,ker si tega ne zadluzi.

Sorodne novice