Šport > Nogomet
1033 ogledov

Messi jezno odgovoril na intervju športnega direktorja

Lionel Messi Epa
Lionelu Messiju niso bile všeč izjave

"Precej igralcev ni bilo zadovoljnih, ali pa ni dovolj naporno treniralo, bilo je nekaj notranjih nesoglasij. Nekaj ni 'štimalo', to sem kot nekdanji igralec lahko začutil. Klubu sem povedal, kar mislim, oni pa so morali sprejeti odločitev," je v intervjuju za katalonski Sport o zamenjavi trenerja Ernesta Valverdeja dejal športni direktor Barcelone Eric Abidal in s tem namignil, da so za odslovitev stratega krivi pravzaprav nogometaši.

S svojimi izjavami je očitno razjezil prvega zvezdnika katalonskega kluba Lionela Messija. Ta je nekdanjemu soigralcu odgovoril preko instagrama. "Igralci so odgovorni za to, kaj se dogaja na zelenici, prvi smo, ki vidimo, da ne igramo dobro," je priznal argentinski velezvezdnik, nato pa se je lotil vodstva.

"Tisti, ki so odgovorni za športno politiko kluba, pa morajo prav tako prevzeti svojo odgovornost in se predvsem soočiti s posledicami svojih odločitev. Na kocu bi bilo prav, če že govorimo o igralcih, da se izpostavijo konkretna imena, saj se nas drugače vse zasipuje z neresničnimi in umazanimi stvarmi," je še zapisal Messi.

Komentarjev 1
  • barsoba 17:09 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks