Šport > Nogomet
709 ogledov

Messi želel obračunati, Valverde ne misli na odstop

Lionel Messi, Joao Felix twitter
Nogometaši Barcelone so ostali brez lovorike.

Džeda v Savdski Arabiji gosti turnir španskega nogometnega superpokala. V sredo je Real Madrid premagal zmagovalko kraljevega pokala Valencio, v četrtek pa sta se pomerila Atletico Madrid in Barcelona. Slednja je v zadnjih deset minut rednega dela tekme vstopila z vodstvom 2:1, a je nato Alvaro Morata zadel iz enajstmetrovke, v 86. minuti pa je za zmago colchonerosov poskrbel Angel Correa.

Lionel Messi je v 51. minuti dosegel zadetek za 1:1, Katalonce pa je dobrih deset minut kasneje v vodstvo popeljal Antoine Griezmann. Na začetku drugega polčasa je za prednost Atletica poskrbel Koke. Na tekmi se je izkazal tudi slovenski reprezentant Jan Oblak, Barcelona je na njegova vrata sprožila devet strelov.

Messi se je sicer zapletel tudi v prepir z mladim upom madridskega kluba Joaom Felixom. Portugalcu je najprej žugal Jordi Alba, kasneje pa se je vmešal tudi kapetan Barce.

Jan Oblak Blamaža Šport Atlético prodal 50, Valencia 26 vstopnic za superpokal
Lionel Messi, Saul Niguez | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.