Šport > Nogomet
6668 ogledov

Messijev bes stresel Barcelono, legenda na izhodnih vratih

lionel messi Epa
V Barceloni vlada obsedno stanje. V zakulisju že potekajo krizni sestanki.

Športni direktor Barcelona Eric Abidal je z neposrečeno izjavo za katalonski Sport, s katero je namignil, da so za odhod nekdanjega trenerja Ernesta Valverdeja odgovorni nekateri igralci, dregnil v osje gnezdo.

Ne samo, da je izzval bes prvega zvezdnika Lionela Messija, ki se je odzval z ostrim zapisom na Instagramu, temveč naj bi s tem ogrozil tudi svojo prihodnost v klubu.

Lionel Messi "Povej imena!" Šport Messi jezno odgovoril na intervju športnega direktorja

Messi se je na temo besedne vojne s športnim direktorjem že sestal z vidnimi člani ekipe, kot so Sergio Busquets, Gerard Piqué in Sergi Roberto. Po poročanju španskih medijev mu je slačilnica izrekla soglasno podporo, kar vključuje tudi skupino francoskih nogometaš, ki so sicer v zelo dobrih odnosih z Abidalom.

bartomeu abidal setien | Avtor: Epa Epa

Na notranje razprtije se je že odzval tudi predsednik kluba Josep Maria Bartomeu, ki je sklical sestanek z Abidalom, s katerim naj bi razpravljala o njegovi prihodnosti. V medijih se že krepijo špekulacije, da je Abidal s tem, ko se je zameril Messiju, podpisal svojo obsodbo.

Argentinec je z odmevnim zapisom zakorakal izven svoje cone udobja, saj se praviloma ne vpleta v javne polemike ali nenogometne teme, a očitno mu je Abidal tokrat res stopil na živec. Francoz naj bi sicer trdil, da so bile njegove besede vzete iz konteksta, toda vprašanje, če bo s tem lahko rešil svojo kožo.

messi | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 3
Sorodne novice