Šport > Nogomet
1552 ogledov

Ko ima hudič mlade: nov šok za Barço!

Barcelona Epa
Katalonski nogometni velikan Barcelona je doživel nov udarec.

Zaradi nove poškodbe bo Barcelona najverjetneje za dlje časa spet ostal brez Ousmana Dembéléja. Na današnjem treningu si je namreč Francoz spet poškodoval desno stegensko mišico, okrevanje pa bi lahko trajalo tudi štiri mesece ali več, kar pomeni, da bo moral Dembélé izpustiti tudi Euro 2020.

"Pregledi, ki smo jih opravili danes, so pokazali, da ima Ousmane Dembélé raztrgano stegensko mišico desne noge," je sporočila Barcelona.

Podatkov o dolžini okrevanja nogometaš klub še ni razkril, španski mediji pa že ugibajo, da je poškodba podobno huda kot tista pred dvema letoma, ko je takrat še povsem sveža okrepitev Kataloncev moral na prisilni petmesečni počitek. Takrat ga je ustavila raztrganina mišice na levi nogi.

Za Dembéléja je pri komaj 22 letih ta današnja poškodba že šesta resnejša v zadnjih letih. Njegova odsotnost pa predstavlja veliko težavo tudi za klub, ki se v januarskem prestopnem roku ni okrepil s še kakšnim napadalcem. 

Na bolniški je tudi eden glavnih zvezdnikov Barce Luis Suárez, ki bo po operaciji kolena počival do maja. Novi strateg Blaugrane Quique Setién ima tako na voljo samo tri napadalce: Lionela Messija, Ansuja Fatija in Antoina Griezmanna.

Ousmane Dembele | Avtor: Epa Epa

ivan rakitić messi Odprl dušo Šport Rakitić udaril po Barçi: "Tega si nisem zaslužil."

Hrvaški reprezentant Ivan Perišić si je na treningu münchenskega Bayerna zlomil gleženj, tako da nekaj časa ne bo na voljo trenerju Hansiju Flicku. Hrvat, ki ga je poleti Bavarcem za eno sezono posodil Inter iz Milana, se je poškodoval v dvoboju za žogo z novincem Álvarom Odriozolo.

"Preden se bo vse zacelilo, bo minil mesec. Nato bo začel z lažjimi treningi, se pravi, da nanj kar nekaj časa ne bom mogel računati," je dejal Flick, ki pa je od zdravniške službe dobil tudi bolj vesele novice, saj sta poškodbi zacelila Serge Gnabry in Kingsley Coman, oba sta pripravljena na vrnitev.

Bayern se bo v sredo v 1/16 finala nemškega pokala meril proti Hoffenheimu, nekdanji Flickovi ekipi, v nedeljo pa bo odigral še prvenstveni derbi proti RB Leipzigu.

Komentarjev 4
  • rocono 08:23 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • brekimil 04:53 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • nimbcirria 02:07 05.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice