Šport > Nogomet
2163 ogledov

Pretep nogometašev Bayerna, leteli so udarci!

Jerome Boateng in Leon Goretzka Reševalni pas/Twitter
Na treningu Bayern Münchna je prišlo do prave drame, potem ko je Jerome Boateng, znan po številnih fizičnih obračunih, prilepil klofuto nekdanjemu zvezdniku Schalkeja.

Na enem izmed poslednji treningov Bayern Münchna je bilo še kako pestro. Jerome Boateng se je namreč fizično spravil nad Leona Goretzko ter mu prilepil takšno klofuto, da naj bi se po poročanju prič nekdanji zvezdnik Schalkeja komaj še obdržal na nogah.

Toda tamkajšnji mediji poročajo, da za spremembo ni bil za incident kriv Boateng, temveč Goretzka, ki je med treningom nekdanjega svetovnega prvaka namerno udaril s podplatom, ko žoge sploh ni bilo v bližini. Vedno temperamentni Boateng pa je na vse skupaj seveda odreagiral.

Prvi, ki je posredoval ter preprečiti še kaj hujšega, je bil Robert Lewandowski, v obračun pa se je moral vplesti celo trener Bavarcev Hans Flick, ki je oba srboriteža uspel ločiti ter umiriti situacijo.

Nad Goretzko naj bi bil besen tudi Thomas Müller, ki naj bi med odmorom poizkusil razčistiti stvari s soigralcem, a ga je ta z roko poslal nekam. Müller naj bi mu nato zabrusil: "Vedno ista s**nja s tabo!"

Goretzki podobni incidenti sicer niso ravno v navadi, kar pa nikakor ne drži za Boatenga, ki se je že večkrat spopadel z nasprotniki ter tudi soigralci, medtem ko še vedno najbolj odmeva pretep z Robertom Lewandowskim.

Toda med obema vpletenima nogometašema očitno ni ostalo zamer, saj je takoj po treningu Goretzka objavil "selfie" z Boatengom, h kateremu je pripisal: "#Nogometsočustva".

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice