Šport > Nogomet
892 ogledov

Sanches nad Hrvata: "Tega od njega nisem pričakoval."

renato sanches Epa
Portugalskemu vezistu je dokončno prekipelo.

Nogometaš Bayern Münchna Renato Sanches ima dovolj posedanja na klopi, zato je nemškemu prvaku že sporočil, da si selitve v drug klub. 21-letni vezist se je bavarskemu velikanu pridružil pred tremi leti, Nemci pa so takrat zanj plačali 35 milijonov.

V treh letih se na Allianz Areni ni naigral, tudi letos pa ga za zdaj ni v prvem planu hrvaškega stratega Nika Kovača. Ta mu je na uvodni prvenstveni tekmi nove sezone namenil zgolj pet minut, potem ko je Sanches v 85. minuti za zelenici zamenjal Thomasa Müllerja. 

Tekma med Bayernom in Hertho se je končala z neodločenim izidom (2:2), oba gola za branilce naslova pa je dosegel Robert Lewandowski.

Sanches se je v preteklosti že pritoževal nad pomanjkanjem minutaže, tudi tokrat pa ni skoparil s kritiko. "Tega res nisem pričakoval od trenerja. Seveda si želim oditi. Žalosten sem, ker si zaslužim več kot pet minut," je bil jezen 21-letnik.

"Razočaran sem. Že drugič mi niso dali priložnosti. Pet minut je premalo," je dodal.

Kovač se na očitke ni odzval. "Ne morem komentirati, ker se nisem pogovarjal z njim," je odvrnil novinarjem.

 | Avtor: Epa Epa

Sanches, ki bo v nedeljo dopolnil 22 let, si v prvi sezoni pri Bayernu ni izboril mesta v začetni enajsterici, nato pa je sezono 2017/2018 igral na posoji pri Swansea Cityu.

Tako klub kot nogometaš nad prikazanim v Angliji nista bila navdušena. 

"Renato ve, da je odigral zelo slabo sezono. Zagotovo bi se strinjal s tem. Slišal sem, da bi se lahko vrnil v Benfico. To bi bilo najbolje zanj," je dejal takratni trener Swanseaja Carlos Carvalhal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice