Šport > Nogomet
129 ogledov

"Ne vem, kaj bo čez pet let ..."

Jürgen Klopp Epa
Nemški trenerj je zavrnil ponudbo, a ni dokončno zaprl vrat.

Nemški strateg na klopi evropskega prvaka Liverpoola Jürgen Klopp je odgovoril na komentar nemške nogometne legende Franza Beckenbauerja, ki je dejal, da si želi, da bi Klopp nekega dne treniral Bayern München.

Damir Skomina Liverpool Tottenham Liga prvakov finale Delilec pravice Šport Skomina: Ko je vse super, je Skomina dober, ko so napake, je Skomina slab

Beckenbauer je bil v začetku tedna, potem ko je Klopp z Liverpoolom osvojil evropsko krono, poln hvale na rojakov račun: "Ničesar si ne želim bolj, kot da nekoč pride v Bayern. Dobro bi se ujeli. Zame je eden najboljših trenerjev na svetu."

Klopp se je na komentar hitro odzval in umiril strasti: "Franz mi je všeč in jaz sem všeč njemu, ampak z Liverpoolom imam dolgoročno pogodbo."

"To je veliko bolje, kot če bi dejal in si mislil, da Klopp ni dober. Poleg tega pa imata Bayern in Borussia Dortmund dobra trenerja," je za nemški tabloid Bild dejal 51-letni Klopp, ki mu je izjava Beckenbauerja seveda godila.

Klopp, ki je poskrbel za evforijo v Liverpoolu, ki je na novo evropsko lovoriko čakal 14 let, je dejal še: "Ne vem pa, kaj se bo zgodilo čez pet let ali več. Takrat bodo mogoče v igri popolnoma drugi trenerji."

Damir Skomina Liverpool Tottenham Liga prvakov finale Hladen kot 'špricer' Šport To je profesionalizem, Skomina se ni dal motiti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.