Šport > Nogomet
7546 ogledov

To je profesionalizem, Skomina se ni dal motiti

Damir Skomina Liverpool Tottenham Liga prvakov finale Epa
Slovenskega sodnika ni zmotil tudi dogodek v 17. minuti.

Finalni dvoboj lige prvakov med Liverpoolom in Tottenhamom se je začel eksplozivno, slovenska sodniška trojka je že po slabe pol minute dosodila enajstmetrovko s katere so Reds tudi povedli.

A nato je nastalo zatišje, kar nekaj minut je minilo brez prave priložnosti. To je ozkoristila blondinka, ki je v 17. minuti stekla do sredine igrišča, šele nato pa so jo odstranili varnostniki. Po pravilih kamere niso pospremile njenega izleta na zelenico, a si je marsikateri gledalec pred televizijskimi ekrani vseeno zapomnil nepričakovano prekinitev.

Liverpool Finale Šport Po 23 sekundah je Skomina pokazal na belo točko, odločitev padla v 87. minuti

Če je marsikomu zastal dih ob 'tekačici', kasneje se je ugotovilo, da je promovirala erotično spletno stran, pa je povsem profesionalen ostal glavni delilec pravice Damir Skomina. Ta je prekinil dvoboj, oči pa je imel osredotočene le na žogo na zelenici.

Damir Skomina | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

No, kasneje je nekoliko živahneje postalo tudi na zelenici. Liverpool je na koncu slavil z 2:0.

'Reklamna akcija' je sicer uspela, stran z žgečkljivimi vsebinami pa je pridobila kar nekaj sledilcev, ki so po 'nesreči' že med tekmo najverjetneje kliknili nanjo. Naročniki akcije bodo gospodični verjetno z veseljem plačali tudi pridobljeno kazen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.