Šport > Nogomet
170 ogledov

Dobre novice za finaliste

Harry Kane
Največji zvezdnik Tottenhama dobro okreva po težji poškodbi.

Angleški nogometni reprezentant in prvi zvezdnik Tottenhama Harry Kane po poročanju angleških medijev dobiva bitko s časom pri celjenju poškodbe gležnja v želji, da bi bil nared za finale Lige prvakov. Petindvajsetletni napadalec bo po predvidevanjih v kadru londonske ekipe za sobotno tekmo proti Liverpoolu.

Damir Skomina Damir Skomina Šport Skomina in kolegi bodo sodili finale Lige prvakov

Kane v zadnjih dneh stopnjuje udeležbo na treningih, poroča The Sunday Times, trener Tottenhama Mauricio Pochettino pa je izrazil veliko zadovoljstvo z napredkom njegovega prvega igralca. Trener "ostrog" medtem ostaja optimist, da bodo za finale nared tudi ostali poškodovani igralci Harry Winks, Davinson Sánchez in Jan Vertonghen. "Pripravljamo se na predpostavki, da bodo vsi lahko igrali," je dejal argentinski strateg, ki ga evropski mediji v zadnjih dneh povezujejo s poletnim prestopom k Juventusu.

Kane je poškodbo gležnja utrpel na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Manchester Cityju pred sedmimi tedni, Tottenham pa se je v nadaljevanju predvsem s pomočjo napadalcev Lucasa Moure in Son Heung-mina prebil v veliki finale.

Čeprav ostaja še nekaj vprašanj glede Kaneove telesne pripravljenost po poškodbi, bi njegova prisotnost v Madridu, četudi samo na klopi, pomenila pomembno pridobitev za Pochettina, še poročajo angleški mediji.

Chelsea, Tottenham, Danny Rose Reprezentant Šport "Bil sem osramočen, klub je preverjal, če sem nor"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice