Šport > Nogomet
2306 ogledov

Nogometaš lagal o bolezni, odpotoval na tekmo Lige prvakov ter končal na tv

Jordie van der Laan
Kamere so na tekmi Lige prvakov med Tottenhamom in Ajaxom posnele tudi nizozemskega nogometaša Jordieja van der Laana, ki se je svojemu delodajalcu zlagal, da je hudo bolan ter nato odpotoval na tekmo.

25-letni Jordie van der Laan je nekdanji nogometaš nizozemskega drugoligaša Telstara, ki zaseda 15. mesto v nizozemski Eerste Divisie. In zakaj je van der Laan postal bivši nogometaš Telstara? Zato ker se tekme Lige prvakov prenašajo z vsaj 30 različnimi kamerami in na eni izmed njih se je pojavil tudi nesrečni van der Laan.

lucas moura Odzivi Šport Čudež za čudežom, nočna Mo(u)ra za Ajax

Mladi napadalec je namreč en teden pred prvo tekmo polfinala Lige prvakov med Tottenhamom in Ajaxom svojega trenerja obvestil, da je zbolel ter da bo pač zaradi višje sile moral izpustiti prihodnjih nekaj treningov. 

Klub je njegovo opravičilo seveda sprejel ter mu zaželel čim hitrejše okrevanje. Vse do torkove tekme, ko so se trenerji in vodilni možje kluba usedli pred male ekrane, da si pogledajo tekmo med Tottenhamom in Ajaxom, ko so na ekranu zagledali svojega "bolanega" Jordieja. In to ne enkrat. Kamere so ga v živem prenosu namreč posnele kar trikrat.

Jordie van der Laan | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Pa mislil sem, da mi ne bi dovolili, če bi jih vprašal, če lahko izpustim kakšen trening ter se odpravim v London na tekmo Lige prvakov. Mnogi v klubu so pravzaprav vedeli, da nisem bolan, tako da ni bilo spet takšno presenečenje. Je pa na nek način prav neverjetno, da so kamere kar trikrat ujele prav mene," je incident pokomentiral van der Laan.

Po svoji vrnitvi na Nizozemsko je nesrečnega van der Laana v svojo pisarno poklical Telstarov direktor, kmalu pa je sledila uradna klubska objava, v kateri so naznanili, da so s svojim nogometašem sporazumno prekinili pogodbo.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice