Šport > Nogomet
382 ogledov

Vstopil v 46. minuti, v 48. že pod prho

foyt Reševalni pas/Twitter
Branilec Tottenhama je poskrbel za najhitrejšo izključitev rezervista v Premier League v zadnjih 14 letih.

Polfinalist lige prvakov Tottenham je v predzadnjem krogu angleškega prvenstva gostoval pri AFC Bournemouth in tekmo končal z devetimi nogometaši.

V 43. minuti je bil najprej izključen Korejec Heung-Min Son, le dobri dve minut po vstopu v igro pa je na začetku drugega polčasa pordečel še Argentinec Juan Marcos Foyth.

Slednji je bil izključen po samo dveh minutah in 13 sekundah ter tako postal najhitreje izključeni rezervist po Stevenu Gerrardu na obračunu z Manchester Unitedom leta 2015. Legendarni vezist Liverpoola je takrat na zelenici preživel samo 38 sekund.

Foyh se je pred izključitvijo komaj dotaknil žoge, v dveh minutah pa je vpisal eno uspešno podajo, prekršek in rdeči karton.

Izključen je bil zaradi drsečega starta na domačega branilca Jacka Simpsona, pri čemer je katastrofalno ocenil situacijo in Angleža zrušil po tleh.

Glavni sodnik mu je pokazal rdeči karton.

Foyth se je dobro zavedal svoje neumnosti, saj je takoj po prekršku dvignil roko in se nato prijel za glavo. Simpson se je na srečo izognil poškodbi in tekmo, ki jo je Bournemouth dobil z 1:0, odigral do konca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice