Šport > Nogomet
793 ogledov

Grozljive scene: V boju za naslov navijači vdrli na igrišče in napadli sodnike

Al Merriekh Reševalni pas/Twitter
V Sudanu je na nogometni tekmi končnice za naslov državnega prvaka prišlo do velikega incidenta.

Na nogometni tekmi prve sudanske lige med kluboma Al Merriekh in Hilal El Obied je prišlo do grozljivega incidenta, saj so domači navijači vdrli na igrišče ter napadli sodniško ekipo.

Claude Makelele Nora zgodba Šport Trener ga zbadal zaradi velikega penisa, on se skrivoma dobival z njegovo hčerko

Do škandala v Al Merriekhu je prišlo, ko je glavni sodnik, ki je bil tudi glavna tarča napada, izključil domačega nogometaša, Bakrija Al-Madino.

Navijači izključitve niso najbolje sprejeli, saj so se odločili vdreti na igrišče ter obračunati z delilci pravice, ki so takoj stekli proti slačilnicam, a jih je tam pričakala že druga krvi željna skupina navijačev. V nekem trenutku se je na glavnega sodnika spravilo kar okoli 20 jeznih navijačev.

Kakšne bodo posledice za domači klub, kateremu grozi prava drakonska kazen in je avtomatsko izgubil prvo tekmo, ki se je registrirala z zmago gostov, zaenkrat še ni znano.

marcelo bielsa Ni šlo Šport Za dozo smeha: ko Argentinec poskuša izreči Ipswich kombi nesreča Več poškodovanih Šport Voznik zaspal za volanom, umrl mlad zvezdnik
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice