Šport > Nogomet
628 ogledov

Neverjetne scene ob napredovanju v drugo ligo

Vfl Osnabrück Reševalni pas/Twitter
Nemški Vfl Osnabrück si je že zagotovil napredovanje v 2. nemško Bundesligo. Navijači so gigantski uspeh svojih varovancev temu primerno proslavili.

Z domačo zmago 2:0 nad Aalenom so si nogometaši Vfl Osnabrücka že zagotovili napredovanje v 2. nemško Bundesligo.

Zadnji sodniški žvižg pa je pomenil začetek prave norije na Stadionu an der Bremer Brücke, ki sprejme slabih 17.000 gledalcev in je bil napolnjen do zadnjega mesta. Navijači so se kmalu znašli na igrišču, medtem ko so častno mesto na tribuni dobili nogometaši, ki so prejeli zaslužene ovacije.

Slavje, veselje ter čustva navijačev Vfl Osnabrücka ob napredovanja v višji rang tekmovanja pa so zgolj znova dokazala, da je nogomet resnično najpomembnejša postranska stvar na svetu.

Vfl Osnabrück ima štiri kola pred koncem prvenstva 11 točk prednosti pred prvim zasledovalcem, Karlsruhejem, medtem ko Hallescher zaostaja že za 14 točk in v štirih kolih ne more več ujeti vodilne ekipe, medtem ko neposredno napredovanje v višji rang prinašata prvi dve mesti.

dežnik Foto Šport Fotografija tedna: Mati med celo tekmo vratarju držala dežnik "Se šalite?" Šport Škandalozni "porno" žreb dvignil ogromno prahu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice