Šport > Nogomet
1599 ogledov

Navijači zažgali avtocesto

PAOK navijači Youtube
Navijači grškega PAOK-a, ki je na pragu naslova državnega prvaka, so zaustavili avtobus z nogometaši ter jim v čast "zažgali" avtocesto.

Nogometaši PAOK-a iz Soluna skupaj s svojimi navijači že 34 let čakajo na nov naslov grškega prvaka in vse kaže, da je njihovo čakanje pri koncu.

Do konca grškega prvenstva je ostalo še pet krogov, PAOK pa ima pred najbližjim zasledovalcem Olympiacosom kar deset točk prednosti, a ima resda gigant iz Pireja tudi tekmo manj.

Bič Bizarno Šport Nogometnemu zvezdniku grozi kazen javnega bičanja

Gostovanje PAOK-a pri vedno neugodnem Xanthiju v nedeljo ob 18:00 je bilo zato označeno kot eno izmed najpomembnejših v zgodovini kluba. Črno-beli so v boju za naslov potrebovali tri točke, za dodatno podporo in vzpodbudo pa so poskrbeli njihovi navijači, ki so jih na neverjeten način pospremili na tekmo.

Skupina najbolj gorečih naviječv PAOK-a je namreč blokirala avtocesto ter uprizorila pravo pirotehnično predstavo pred avtobusom z njihovimi ljubljenci.

Xanthi je sicer oddaljen od Soluna približno 250 kilometrov, toda poročila iz Grčije pravijo, da so več kot polovico stadiona napolnili gostujoči navijači.

PAOK je tekmo dobil z rezultatom 2:1 in je tako še korak bližje k svojemu tretjemu naslovu državnega prvaka v zgodovini kluba.

Rdeči karton Škandal v Fifi Šport "Znani sodnik se je dotikal mojih testisov ter me silil v spolni odnos" Pretep, Švica : Rusija Video Šport Brutalen pretep nogometašic na reprezentančni tekmi
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.