Šport > Nogomet
835 ogledov

Grozovit množični pretep Bayernovih in Wolfsburgovih huliganov

Huligani Bayern München : Wolfsburg Reševalni pas/Twitter
Pretep naj bi bil vnaprej dogovorjen.

Wolfsburg je v soboto doživel pravi debakl proti Bayern Münchnu, kateri je slavil kar s 6:0. Še bolj kot samo ponižanje gostov iz "volčjega mesta" pa je tekmo zaznamoval množični pretep huliganov obeh klubov, ki se je odvil pred samim srečanjem.

Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi šlo za dogovorjen pretep obeh navijaških skupin, ki naj ne bi bili nevsakdanji za nemški nogomet.

Do pretepa je prišlo v eni izmed stranskih ulic v bližini stadiona, šlo pa je za spopad s pestmi, saj naj ne bi nobena izmed obeh strani na spopad prinesla kakršnegakoli orožja.

Bayern je sicer tekmo dobil z rezultatom 6:0, med strelce pa so se vpisali Serge Gnabry, James Rodriguez, Thomas Müller, Joshua Kimmich ter dvakrat Robert Lewandowski. Bayern se je z visoko zmago po dolgem času ponovno zavihtel na sam vrh lestvice nemškega prvenstva, kjer je po točkah izenačen z Borussio Dortmund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.