Šport > Nogomet
1754 ogledov

Nogometni klub svojega nogometaša razglasil za mrtvega

Ballybrack FC Reševalni pas/Twitter
Na Otoku je veliko prahu dvignila nesreča, katera se ni nikoli zgodila...

Nogometni klub iz Dublina Ballybrack FC si je izmislil smrt enega izmed svojih nogometašev ter trdil, da je preminil v prometni nesreči, z namenom da bi jim uspelo prestaviti prvenstveno tekmo.

"Ballybrack FC z veliko žalostjo poroča o tragični izgubi enega izmed naših članskih igralcev, Fernanda Nunola-Fuentea, ki je preminil v petek zjutraj po prometni nesreči v četrtkovi noči. V tem času so naše misli in molitve z njegovo družino, prijatelji in soigralci. Počivaj v miru, Fernando."

Ballybrack FC | Avtor: Facebook Facebook

Kasneje se je klub opravičil zaradi "presenetljive" napake ter dodal, da je bilo ugotovljeno, da je bil nogometaš upravičeno odsoten zaradi obveznosti.

Kmalu se je razkrilo, da je bil Fernando Nunola-Fuente, katerega bi klub skorajda "živega pokopal", v resnici v Španiji.

Klub se je nato najprej opravičil svojemu nogometašu, nato pa še klubu, proti kateremu bi morali odigrati ligaško tekmo, katero jim je dejansko uspelo prestaviti, ter na koncu še celotni ligi.

"Po izvedbi izrednega sestanka kluba se je kontaktiralo Fernanda, da bi se preverilo njegovo stanje po vsem, kar se je zgodilo. Hvaležni smo mu na tem, da je sprejel naše opravičilo."

"Prav tako se opravičujemo Leinster Senior ligi, nasprotniku Arklow Townu FC, kot tudi vsem, ki so nas kontaktirali in nam nudili podporo. Upamo, da se takšne napake ne bodo ponavljale in naredili bomo vse, da se iz tega kaj naučimo," so zapisali v uradni izjavi kluba.

Daniel Szori Debi iz sanj Šport Kakšen debi! Vstopil v igro in v 93. minuti zadel s škarjicami Nelson Oliveira Video Šport To mu je tekmec storil med tekmo, sodnik ni piskal
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.