Šport > Nogomet
13725 ogledov

To mu je tekmec storil med tekmo, sodnik ni piskal

Nelson Oliveira Reševalni pas/Twitter
Napadalcu Readinga Nelsonu Oliveiri tekma z Aston Villo ne bo ostala v lepem spominu.

Na tekmi Championshipa, druge najkakovostnejše angleške nogometne lige, med Readingom in Aston Villo je prišlo do neprijetnega incidenta, ko je igralec Ville Tyron Mings izpred napadalca Readinga Nelsona Oliveire izbil žogo, slednji je padel na tla, Mings pa mu je nespretno stopil na obraz, pri čemer je napadalcu Readinga na obrazu pustil grozljive brazgotine.

Sodnik tekme sploh ni prekinil, a je zaustavitev igre in zdravniško pomoč za Oliveiro takoj zahteval Mings, ko  je ugotovil, kaj se je zgodilo. Na mestu, kjer je zdravniška služba priskočila na pomoč nesrečnemu Portugalcu, je ostal krvav madež, Oliveira pa je naslednji dan na socialnih omrežjih objavil fotografije obraza. 

"Obupno se počutim zaradi Oliveire, upam, da se dobro počuti," pa je preko družabnih omrežij sporočil Mings. To je bil sicer njegov debi za ekipo Aston Ville, kamor je prišel na posojo iz Bournemoutha ter že na prvi tekmi poslal nasprotnika v bolnišnico. Tekma se je sicer končala z rezultatom 0:0.

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 07:18 04.februar 2019.

    Kaj ima to skupnega z nogometom ?

  • McClain 21:51 03.februar 2019.

    v takšni situaciji bi se lahko temu izognil. Dovolj imajo orientacije v prostoru in bil je v sorazmerno stabilnem stanju, vedel je, da je njegova glava pod njim. Tole ni čisto.

Sorodne novice