Šport > Nogomet
1525 ogledov

Šok v Braziliji! Nogometaša sredi tekme zadela strela

Slovenija 16.05.12, strela, nevihta, neurje, foto: shutterstock Shutterstock
Tekmo mladih ekip Ague Sante in Atletica Mineira sta zaznamovala huda nevihta ter neverjetna sreča mladega nogometaša Henriqueja, katerega je zadela strela.

V mestu iz bližine Sao Paula v Braziliji se je igrala tekma mladih ekip Ague Sante in Atletica Mineira. Toda če bi bilo prisotno vsaj malo zdrave pameti, se tekma sploh ne bi začela, saj je divjala prava nevihta in je bil glavni sodnik večkrat prisiljen prekiniti tekmo.

Bernardo Video Šport Poškodovanega nogometaša povozilo zdravniško vozilo

Dve minuti pred koncem tekme ob rezultatu 1:0 za Atletico Mineiro so vsi zgolj le še čakali na poslednji sodnikov žvižg in odhod pod toplo prho. Nato pa je na razmočeno igrišče udarila strela in poškodovala brazilskega nogometaša Henriquea.

Igralci so bili nemudoma poslani z igrišča, nesrečnemu nogometašu pa je priskočila na pomoč zdravstvena služba. Prekinitev je trajala nekaj minut, nogometaši pa so se bili nato prisiljeni vrniti na igrišče in končati tekmo, kot da se ni nič zgodilo in da zunaj več ne divja huda nevihta.

Isaac Success Video Šport Premierligaš potisnil sodnika preko ograje

Henriquea pa so urgentno prepeljali v bližnjo bolnišnico, kjer so ugotovili, da z njim na srečo ni nič hujšega in je bil kmalu odpuščen domov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice