Šport > Nogomet
1999 ogledov

Poškodovanega nogometaša povozilo zdravniško vozilo

Bernardo Reševalni pas/Twitter
Ko ima hudič mlade... Mladi nogometaš Trindadeja se je najprej poškodoval, nato pa so ga še povozili z zdravniškim vozilom.

Mladi brazilski nogometaš Bernardo je doživel bizarno nesrečo, potem ko se je poškodoval na tekmi Pokala Sao Paula do 20 let med ekipama Flamenga in Trindadeja.

Po dvoboju z nasprotnim branilcem je mladi nogometaš Trindadeja namreč poškodovan obležal na travi, sodnik pa je takoj na igrišče poklical zdravniško službo.

Ker ni bilo jasno, kako resna je poškodba in ali lahko mladi Bernardo sploh stopi na poškodovano nogo, se je zdravniška služba na igrišče pripeljala s svojim vozilom. Toda pri hitenju so se nekoliko preveč približali ležečemu nogometašu in mu s sprednjim desnim kolesom zapeljali preko poškodovane noge. Nesrečni nogometaš, ki se je do tedaj še dobro držal, je začel kričati od bolečin in je bil nemudoma prepeljan v bližnjo bolnišnico.

Trindade pa je kljub izgubi pomembnega nogometaša na koncu vseeno slavil z 1:0 po zadetku Reginalda iz 5. minute.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.