Šport > Nogomet
3488 ogledov

Tik pred koncem leta 2018 smo bili priča avtogolu leta

Filippo Perucchini
Vratar Ascolija je preigral samega sebe ter poslal žogo v lastno mrežo.

Nogometaši Palerma so v 18. kolu italijanske Serie B na domačem igrišču premagali Ascoli s 3:0. Sama tekma se je iztekla po pričakovanjih in bi kmalu utonila v pozabo, če ne bi bilo vratarja Ascolija, Filippa Perucchinija, ki je poskrbel za neverjeten avtogol.

Filippo Perucchini | Avtor: Profimedia Profimedia

V 26. minuti tekme, ob rezultatu 0:0, so namreč gostujoči branilci vrnili žogo do svojega vratarja, na katerega je že pritiskal nasprotni napadalec. Perucchini se je odločil, da je to njegov trenutek in se je spravil nasprotnika preigrati. Napadalca je resda s svojim preigravanjem vrgel iz igre, a se je nato obrnil v napačno stran in žogo nespretno poslal v lastno mrežo.

Avtogol nesrečnega Perucchinija je sicer nasmejal nogometno javnost, a so se že pojavili prvi skeptiki, ki sumijo o regularnosti tekme, saj naj bi bila po njihovem mnenju nameščena. To v Italiji zagotovo ne bi bilo prvič...

Gourav Mukhi Prevarant Šport Škandal! Toliko je v resnici star najmlajši strelec v zgodovini lige Pes prepreči zadetek Video Šport Pes z obrambo preprečil zadetek
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.