Šport > Nogomet
879 ogledov

Pes z obrambo preprečil zadetek

Pes prepreči zadetek Twiter
V Argentini na tekmi tamkajšnje tretje lige je prišlo do zanimive situacije, ko je napadalec ene izmed ekip streljal na gol ter že premagal nasprotnikovega vratarja, a je njegov strel pred gol črto zaustavil pes, ki je stekel na igrišče.

Juventud Unida de Gualeguaychua je na tekmi argentinske tretje lige doma pričakal Defensores de Belgrano de Villa Ramalla ter tekmo dobil z izidom 3:0, a bi zmaga lahko bila še višja.

Tumelo Khutlang Video Šport Spletni hit: Najslabših deset sekund v zgodovini nogometa

Vratar gostov je namreč naredil veliko napako, ko je nastreljal nasprotnega napadalca, kateremu nato ni bilo težko premagati vratarja, a se zadetka vseeno ni mogel veseliti, saj je v zadnjem trenutku na igrišče pritekel pes, ki je žogo odbil stran od vrat.

Defensoresu pasja obramba sicer ni preveč pomagala, saj so vseeno utrpeli boleč poraz, je pa zato posnetek z njihove tekme postal pravi spletni hit, nekateri pa so štirinožnega čuvaja mreže že poimenovali za boljšega vratarja od Lorisa Kariusa.

oče-sin Spletni hit Šport Oče leta: Poskrbel, da sin obrani strel
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice