Šport > Nogomet
2108 ogledov

Vratar zadel preko celotnega igrišča

Vratar Jordanije Reševalni pas/Twitter
Ne zgodi se vsak dan, da vratar najprej obrani enajstmetrovko, nato pa preko celotnega igrišča prejme zadetek od nasprotnega vratarja.

Vratarju Jordanije Amerju Sabbahu je uspelo nekaj, o čemer večina golmanov zgolj sanja. Proti Indiji je namreč dosegel spektakularen zadetek preko celotnega igrišča.

Jordanija je prijateljsko tekmo dobila z rezultatom 2:1, prvi zadetek Jordanije pa je bil delo prav njihovega čuvarja mreže, ki je iz svojega kazenskega prostora žogo poslal na nasprotno polovico, kjer je proti njej stekel indijski vratar Gurpreet Singh Sandhu, ki pa je popolnoma ponesrečeno ocenil njen odboj, tako da ga je žoga preskočila in končala v mreži

Da pa bo celotna stvar še bolj bizarna, je do nesrečne 25. minute indijski vratar veljal za junaka dneva, saj je v 9. minuti obranil enajstmetrovko Khalilu Baniateyahu.

Singh Sadu pa je do konca tekme še enkrat kapituliral, saj ga je v 58. minuti premagal Ehsan Manel Farhan Haddad, medtem ko se je pri Indijcih med strelce v 61. minuti vpisal Nishu Kumar Tashni.

oče-sin Spletni hit Šport Oče leta: Poskrbel, da sin obrani strel Zadetek med pomočjo soigralcu Golgeterski instinkt Šport Nudil pomoč poškodovanemu soigralcu in medtem zatresel mrežo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.