Šport > Nogomet
4625 ogledov

Bizarna taktika jim je spodletela

Print Screen
Navijači so se domislili nenavadnega načina, kako pomagati svojim nogometašem.

Nizozemski tretjeligaš Rijnsburgse Boys je na domači zelenici gostil vodilni AFC. Vloga favorita je bila prepričljivo na strani gostujočega moštva, zato so se domači navijači poslužili domiselnega trika. 

V želji, da bi zmedli gostujoče igralce, so najeli striptizeto po imenu Foxy, ki je med tekmo gola pritekla na igrišče, oblečena samo v nogavice in odeta v zastavo domačega kluba. Foxy je z golim telesom poskušala odvrniti pozornost nogometašev v rdečih dresih, tik preden so izvajali prosti strel. V času njenega razkazovanja Evinega kostuma so gostje vodili z izidom 1:0.

Striptizeta se je na igrišču približala branilcu Joelu Tillemi in mu naročila, naj jo udari po zadnjici, vendar tega ni želel storiti. "Mislim, da je hotela, da jo potrepljam po zadnjici. V mislih sem si dejal, da tega ne smem storiti, drugače bo doma ogenj v strehi. Dobro je izgledala, moram priznati," je povedal za lokalne medije.

Foxy je v izkušnji uživala prav toliko kot nogometaši. "Običajno plešem striptiz, tako da je bila sprememba zelo dobrodošla. Zagotovo bi to ponovila," je povedala.

Taktika domačih navijačev ni uspela, saj je AFC na koncu slavil z rezultatom 6:2 in Rijnsburgsu prizadejal četrti poraz v sezoni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice