Šport > Nogomet
725 ogledov

Spletni hit: Ko vratar na polovici igrišča igra z roko, a ni nikomur mar

Egipčanska liga Reševalni pas/Twitter
Vratar je na tridesetih metrih od gola posredoval z roko, sodnik pa ni dosodil ničesar. Igra se je nadaljevala...

Na tekmi egipčanskega nogometnega prvenstva je prišlo do neverjetne situacije.

Tumelo Khutlang Video Šport Spletni hit: Najslabših deset sekund v zgodovini nogometa

Ena izmed ekip je imela na voljo prosti strel, a je predložek v kazenski prostor nasprotna ekipa odbila. Do odbite žoge se je dokopal njihov napadalec ter stekel proti nasprotnikovemu kazenskemu prostoru. Kakšnih trideset metrov od svojih vrat ga je pričakal nasprotnikov vratar.

Ko pa se je napadalec odločil za strel, je vratar njegov strel zaustavil na golmanski način - z roko, z lepo vratarsko parado.

Vratar Jordanije Video Šport Vratar zadel preko celotnega igrišča

Po nogometnih pravilih bi sicer moral prejeti rdeči karton, saj vratar izven kazenskega prostora ne sme posredovati z roko, toda sodnik se ni odločil za kakšno reakcijo.

Da je stvar še bolj bizarna, nasprotovali niso niti nasprotni igralci, ki so zgolj nadaljevali z igro ter se znašli na medmrežju, kot pravi spletni hit.

Po omenjeni situaciji niti ne preseneča dejstvo, da se Egipčani ob večjih in pomembnejših tekmah po pomoč obrnejo k tujim sodnikom, da sodijo največje egipčanske derbije.

oče-sin Spletni hit Šport Oče leta: Poskrbel, da sin obrani strel
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.