Šport > Nogomet
2161 ogledov

Nogometaš zlomil gol, prekinitev trajala skoraj uro

Zlomljen gol Reševalni pas/Twitter
Avstralski nogometaš hrvaških korenin, Tomislav Mrčela, je na ligaški tekmi med Central Coast Mariners in Perth Glory zlomil okvir nasprotnikovega gola.

Nesrečni Tomislav Mrčela se po soigralčevem predložku iz strani ni mogel zaustaviti in je končal v nasprotnikovi mreži, kjer se je vanjo ujel in jo toliko povlekel z rokami, da je počila konstrukcija gola.

Sodniku tekme ni preostalo drugega, kot da tekmo prekine ter pošlje igralce v slačilnico, kjer so na veliko nezadovoljstvo navijačev morali čakati več kot 45 minut, da so zlomljeni okvir vrat popravili.

Zlomljen gol | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Jezo gostujočih navijačev pa je nekoliko omililo dejstvo, da so na koncu Mrčela in njegovi soigralci iz Pertha slavili z rezultatom 4:1.

Gourav Mukhi Prevarant Šport Škandal! Toliko je v resnici star najmlajši strelec v zgodovini lige Tumelo Khutlang Video Šport Spletni hit: Najslabših deset sekund v zgodovini nogometa
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice