Šport > Nogomet
2245 ogledov

Brutalno! Trener z glavo nokavtiral nasprotnega stratega

Giancarlo Favarin Reševalni pas/Twitter
Trener italijanskega Luccheseja je prejel petmesečno kazen, potem ko je igralcem naročil, naj nasprotnikom lomijo noge, ter z glavo nokavtiral nasprotnega trenerja.

Trener italijanskega tretjeligaša Luccheseja, Giancarlo Favarin, je suspendiran za naslednjih pet mesecev zaradi nasilnega obnašanja na tekmi z Alessandrio.

Njegovo obnašanje so ujele tudi televizijske kamere, na katerih se vidi, kako Favarin z glavo udari trenerja nasprotne ekipe. Favarin naj bi tudi žalil nasprotnega stratega tekom celotne tekme.

Delegat srečanja je v zapisnik zapisal tudi to, da je Favarin še pred fizičnim napadom naročil svojim nogometašem, da naj nasprotniku polomijo čim več nog. Favarinova izjava svojim igralcem je bila prav tako vzeta v obzir pri določitvi trajanja kazni.

Kazen pa je prejel tudi trener Alessandrie, Gaetano Mancino, ker naj bi tudi sam tekom srečanja verbalno obračunaval s Favarinom. Mancino bo tako manjkal na prihodnjih dveh obračunih svoje ekipe.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice