Šport > Nogomet
30310 ogledov

V prometni nesreči umrla mlada slovenska športnica

Nesreča v Podklancu Koroški Gasilski Zavod
V torek se je v bližini Podklanca zgodila smrtna prometna nesreča.

Poročali smo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v torek, 5. februarja, okoli 20.40 na glavni cesti izven naselja Podklanca. Po podatkih celjske policijske uprave je na kraju nesreče umrla 19-letna voznica osebnega avtomobila.

Prometna nesreča na avtocesti med Razdrtim in Senožečami, voznik je umrl Tragično Slovenija Huda nesreča na avtocesti terjala novo žrtev

Po poročanju spletne strani Svet24.si je v nesreči življenje mnogo prezdodaj izgubila mlada slovenska nogometašica Kristina Čebul, dijakinja zdravstvene šole v Slovenj Gradcu in članica nogometnega kluba NK Fužinar. Obetavna športnica je bila tudi članica slovenske reprezentance do 17 let. 

nk fužinar | Avtor: Facebook Facebook

Čebulova, ki je dan pred usodno nesrečo dopolnila komaj 19 let, se je v torek vračala s treninga v Avstriji in iz neznanega razloga zapeljala na levi vozni pas. Tam je silovito trčila v osebni avtomobil, v katerem je bila 23-letna voznica. To so hudo poškodovano prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, medtem ko mlajši udeleženki nesreče žal ni bilo pomoči.