Slovenija > Črna kronika
17477 ogledov

Huda nesreča, umrlo 19-letno dekle

Nesreča v Podklancu
1/3
Koroški Gasilski Zavod
V prometni nesreči izven naselja Podklanc je sinoči umrla 19-letna voznica osebnega vozila

Sinoči, okoli 20.40 ure, se je na glavni cesti izven naselja Podklanc zgodila prometna nesreča, zaradi posledic katere je na kraju umrla 19-letna voznica osebnega vozila, so sporočili s celjske policijske uprave.

19-letna voznica, ki je vozila iz smeri Raven na Koroškem proti Dravogradu, je v dolgem desnem preglednem ovinku z neznanega razloga zavila na levo smerno vozišče. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 23-letna voznica, ki je skušala trčenje preprečiti z umikanjem v desno.

V prometni nesreči je 19-letna voznica osebnega vozila umrla, hudo poškodovano 23-letno voznico osebnega vozila pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

To je letos tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na območju celjske policijske uprave. Do ponedeljka so slovenske ceste terjale 13 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa so bile le tri smrtne žrtve.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • alojzr 11:41 06.februar 2019.

    "19-letna voznica ... z neznanega razloga zavila na levo" Izpisek mobilnega operaterja bo pojasnil razlog. Ne uporabljajte mobija med vožnjo. Obe roki na volan.