Slovenija > Črna kronika
27094 ogledov

Huda nesreča na avtocesti, kot da je želel umreti

Prometna nesreča na avtocesti med Razdrtim in Senožečami, voznik je umrl
1/7
ZGRS Sežana
Čelno je trčil v avtobus.

"Ob 4.15 je na avtocesti med Razdrtim in Senožečami voznik z osebnim vozilom zaradi vožnje v nasprotno smer čelno trčil v avtobus. V nesreči je ena oseba izgubila življenje," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Gasilci ZGRS Sežana, ter PGD Postojna in Senožeče so zavarovali mesto nesreče, s tehničnim posegom iz vozila rešili preminulo osebo, razsvetljevali mesto nesreče, ter pomagali reševalcem, policiji, delavcem Darsa in pogrebni službi.

Peljal proti avtobusu, kot da bi hotel trčiti

Nesreča je bila na avtocesti proti Kopru, pred izvozom za Senožeče. "Po prvih podatkih je voznik osebnega avtomobila, 45-letni Mariborčan, peljal v nasprotno smer po avtocesti, po prehitevalnem pasu, in trčil v avtobus srbske registracije, zatem pa ga je odbilo v bankino. Voznik avtobusa se je umikal skrajno desno na odstavni pas, vendar je tudi voznik avta zapeljal v levo, tako da sta čelno trčila. Voznik avtomobila je na kraju umrl. Zdravnik je na kraju odredil sanitarno obdukcijo," so sporočili s policije. 

Avtobus je vozil 42-letni državljan Srbije, ki v nesreči ni bil poškodovan. Poleg njega je bil še sovoznik in 57 potnikov, nihče od njih ni poškodovan.

Ob 6.30 je bil promet delno sproščen, ob 8.12 pa je bila avtocesta ponovno v celoti odprta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Boris 20:37 02.februar 2019.

    Dragi J.Z., skloni se pod mizo in poberi osnovna pravila objektivnega poročanja. Kot da s naslovi provociraš ...

  • borut08 15:57 02.februar 2019.

    V mafijski drzavi ni nic cudno,da je ogromno ljudi na antidepresivih in pomirjevalih drugi so pa zapiti in ko se to ne pomaga delajo samomore ker ne ptenesejo vec matratiranja kot g.iz Ministerstva za kulturo.

  • nergač 14:51 02.februar 2019.

    Zavod Varna pot in Agencija za promet bosta nemudoma predlagala amandma Zakona, po katerem bodo morali vsi potencialni samomorilci na Vransko (seveda na svoje stroške) in k psihologu in predsednik bo zaslužen za dober procent nižjo smrtnost na slovenskih avtocestah ...prikaži več in ga bodo predlagali za nagrado. Butale press.