Šport > Nogomet
831 ogledov

Igralec v isti akciji zgrešil prazna vrata ter z zadnjico preprečil zadetek

Braunschweig : Meppen Reševalni pas/Twitter
Obstajajo dnevi, ko žoga enostavno noče v gol. To je občutil tudi nogometaš Braunschweiga, ki je najprej pred praznim golom zadel vratnico, nato pa še blokiral strel svojega soigralca, ki bi pristal v mreži.

Tekma tretje nemške nogometne lige med domačim Braunschweigom in Meppenom je postala pravi spletni hit. Domači nogometaši so prevladovali celotno srečanje, nizali priložnost za priložnostjo ter tudi trikrat premagali nasprotnega vratarja.

Nogomet, sneg Bundesliga Šport Ko ti zadetek prepreči... sneg!

Toda nobeden izmed treh zadetkov ni privlačil toliko pozornosti, kot zgrešeni strel Manuela Janzerja, ki je najprej pred praznimi vrati uspel zadeti vratnico, samo nekaj trenutkov zatem pa mu je uspelo še obraniti nasprotnikov gol... in to z zadnjico... v trenutku, ko je njegov soigralec že premagal nasprotnega vratarja.

Braunschweig pa je klub zapravljeni priložnosti Janzerja brez težav dobil tekmo po dveh zadetkih Marca Pfitznerja z najstrožjih kazni ter zadetku kapetana Stephana Furstnerja. Braunschweig se je z zmago uspel prebiti iz območja izpada iz lige na 16. mesto, medtem ko je Meppen s sedmega zdrsnil na 11.

Pretep, Švica : Rusija Video Šport Brutalen pretep nogometašic na reprezentančni tekmi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice