Šport > Nogomet
1250 ogledov

Ko ti zadetek prepreči... sneg!

Nogomet, sneg Reševalni pas/Twitter
Mati narava se je kruto poigrala z nogometaši Hannoverja.

Hannover bije krčevit boj za obstanek med nemško elito, tokrat pa se je proti njemu zarotila še mati narava, saj je bil zadnji poraz proti Bayerju iz Leverkusena splet nesrečnih okoliščin.

Bayer Leverkusen | Avtor: Profimedia Profimedia

Lekarnarji so z HDI Arene odnesli vse tri točke po zmagi s 3:2, toda marsikaj bi lahko bilo drugače, če bi žoga po strelu Genkija Haragučija pristala v nebranjeni mreži. Toda žoga je namesto v golu pristala v snegu!

Severni del Nemčije je namreč zajel snežni metež in Hannover ni bil nobena izjema. Igrišče je bilo tako pod plastjo snega, ki je dodatno ovirala igro obeh ekip. V danih razmerah pa so se bolje znašli gostje, ki so po 28 minutah igre ter dveh zadetkih Kevina Vollanda vodili z 2:0.

Kevin Volland | Avtor: Profimedia Profimedia

Pri tem rezultatu pa se je v veliki priložnosti znašel Japonec Haraguči, ki je že preigral vratarja ter poslal žogo proti nebranjeni mreži. Vsi na stadionu so žogo že videli v mreži, s prejetim zadetkom so se sprijaznili tudi gostujoči branilci...

Toda bela snežna odeja je imela drugačne načrte, saj je žogo upočasnila in jo zaustavila na gol-črti. Branilec Bayerja je nato žogo mirno pobral ter jo odpeljal daleć stran od vrat.

V nadaljevanju je Hannover sicer preko Jonathasa in avtogola Mitchella Weiserja uspel rezultat izenačiti, a je tekmo v korist gostov z že 10 letošnjim zadetkom prevesil komaj 19-letni Bayerjev dragulj Kai Havertz.

Huligani Bayern München : Wolfsburg Video Šport Grozovit množični pretep Bayernovih in Wolfsburgovih huliganov
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice