Šport > Nogomet
2549 ogledov

Nogometaš uprizoril lastno ugrabitev

Ignazio Barbagalla Print Screen
Italijanski nogometaš je na prav poseben način sklenil svojo nogometno kariero.

Ignazio Barbagallo, 55-letni italijanski nogometaš, ki na Siciliji slovi kot velik šaljivec in zabavljač, je pred dnevi odigral svojo zadnjo tekmo za lokalni klub Città di Viagrande. Slovo od nogometnih zelenic je začinil na zelo teatralen način, saj je zrežiral lastno ugrabitev.

Kmalu po njegovem vstopu v igro je sredi igrišča pristal helikopter, iz katerega sta pritekla oborožena in zamaskirana moška. Zgrabila sta Barbagalla in ga odvlekla z igrišča, medtem ko so njegovi soigralci le začudeno gledali, kaj se dogaja. Napadalci so ob tem odvrgli transparent s šaljivim zapisom, da gre za službo za odstranjevanje odsluženih igralcev.

Vodstvo lige nad filmskimi prizori ni bilo navdušeno. Klubu je izreklo 200 evrov kazni in prepoved domačih tekem do konca naslednjega meseca. V obrazložitvi so zapisali, da je kazen posledica neupravičene prekinitve srečanja in ogrožanja varnosti vseh prisotnih. 

Barbagallo je bil zaradi incidenta suspendiran do konca sezone, kar pa je glede na njegovo upokojitev popolnoma brezpredmetno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.